Bjud till fest - Solskinet - Mat & dryck

Catering

Bjud till fest

photo-1561630826-5a4340d8a8eb

Bröllop

& förlovning

Har bröllopspaniken satt in? Var lugn, vi fixar det! Tillsammans skapar vi en oförglömlig dag med dekorationer som förgyller och en meny som väcker alla sinnen. Kontakta oss nu för mer information.

Dop &

namngivning

Födelsedagar ska inte firas mindre bara för att du blir äldre. Vi ser till att din dag blir en härlig och glädjefylld dag. Med oss får du en meny anpassad till just ditt firande och era önskemål.

photo-1555526148-5cd740b44241
IMG_20190302_202229

Fira

födelsedag

Födelsedagar ska inte firas mindre bara för att du blir äldre. Vi ser till att din dag blir en härlig och glädjefylld dag. Med oss får du en meny anpassad till just ditt firande och era önskemål.

Släkt- eller

kompisträff

Är det din tur att ordna släkträffen? Var lugn vi fixar det. Vi ordnar allt i från dekorationer till trerättersmenyn. Eller ska du ordna en mysig kompisträff? Då ser vi till att göra er träff oförglömlig. Ta kontakt med oss redan idag för att boka in datum.

IMG_20190302_183233
img-09-555x518

Företagsfest, team building

eller möte

Är det dags att ordna företagets kick-off eller fest? Vi hjälper dig mer än gärna. Vi ordnar allt i från dekorationer till trerättersmenyn. Eller ska du ordna en inspirerande team-building dag? Då ser vi till att göra er dag oförglömlig. Vi kan även hjälpa dig med catering till mindre och större möten. Ta kontakt med oss redan idag för att boka in datum.

Ordna

studentfirande

Dags för studentfirande? Ordna ett fantastisk studentfirande med oss, vi erbjuder alltifrån bakelser till trerättersmeny. Vi ser till att allt är anpassat just efter era önskemål.

student
christmas-free-stock-photos-2210x1473

Jul- & påskbord

samt andra högtidsfiranden

Vi hjälper dig med ditt högtidsfirande. Allt i från jul- & påskbord, till halloween och nyårsfesten. Kontakta oss då utformar vi en meny som passar just ert firande.

Tidigare evenemang

Bilder

Bilder

Bilder från

våra nöjda kunder

Till vårt bröllop anlitade vi Solskinet och vi blev otroligt nöjda med allt. Ni gav en guldkant på vår dag. Tack, vi har rekommenderat er till flera av våra vänner. / Nicole Olsson

Boka här

Är du intresserad av att boka ett event?

    Önskat datumAnge antal kuvert