Svampsoppa med rökt palsternacksmousse och baconcrisp (130:-/p)
Rödbetsråraka med getost, honung, chili, valnötsmousse och korianderpärlor (130:-/p)
Tre svenska smaker – Gubbröra, gravlaxtartar och renstek med pepparrot (130:-/p)
Gurksoppa med skaldjursallad och hummerglass (160:-/p)
Skaldjurscoctail med sellrimousse, avocado, bakad tomat och saffranshalloumi (160:-/p)
Skagenbakelse med vit choklad och dill (160:-/p)
Sommarsallad med pilgrimsmussla, löjrom, svamp, vaktelägg, chabliskum, örter, blommor (160:-/p)
Silltallrik med gubbröra i snapsglas, 2 sorter sill, löjromsgravad strömming, gräddfil, lök, knäcke, västerbottenost och färskpotatis (160:-/p)
Varmrökt lax från Borgåsundsfiskarn med Pepparrot och Västerbottenostcreme (160:-/p)
Abborre med brynt lökmarmelad, jordärtsskocka, bacon (160:-/p)
VARMRÄTT
Kräftspäckad sej med körvelsås, ugnsbakade grönsaker och prästostpaj (210:-/p)
Nattbakad högrev med dragonsås. Potatissallad med bacon, västerbottenost, ruccola, örter och blommor (210:-/p)
Viltwallenbergare med krispig bönsallad, brynt smör och potatispuré (210:-/p)
Pärlhöna med mangosalsa, sellericreme med tryffel, ugnsbakade rotfrukter med sötpotatisstrips (310:-/p)
Hjort med kantarellbrûllé , cacao och chiliskysås tillsammans med en timjanpotaisbakelse (310:-/p)
Glacerad rapsgris, sallad på äpplen, svampar och salladslök, äppelcidersky med potatispuré med bacon och gräslök (310:-/p)
Grillad entrecote med solskinets örtpestosmör, grön sparrissallad, palsternackssky och klyftpotatis (310:-/p)
Fransyska med rotfruktsbearnaise, sommargrönt med en varm rotfruktsallad (310:-/p)
Lamm med salviaskysås, dragoncreme fraiche, bakad selleri, parmaskinkschips och hasselbackssötpotatis (310:-/p)
Ugnstekt gös med krassesmörsås, saltbakade betor, picklad Västeråsgurka och mandelpotatispuré med svart tryffel (370:-/p)
Svensk ekologisk oxfilé med palsternackscreme, portvinssås, rostad lökmarmelad, potatis och mandelkrokett (370:-/p)
DESSERT
Bröllopstårta inkl. kaffe/te. Du väljer smak, form och färg (75:-/p)
Tre ostar från Mellansverige med lakritsmarmelad, mörk chokladmarmelad, körsbärsmarmelad och kex (135:-/p)
Lingonpäron med enbärsmousse, kolasås och kaksmulor (135:-/p)
Timjanglass med ljummen chokladkladdis och färska bär (135:-/p)
Lakrits och päronparfait med hallonsås och vaniljdröm (135:-/p)
Marsipanglass med jordgubbsås, gräddig vaniljcreme och mandelflarn (135:-/p)
ÖVRIGT ATT HYRA
Vita linnedukar (80:-/st)
Vita linneservetter (20:-/st)
Serveringspersonal (400:-/timme och person)
Kocken finns med på plats för att besvara frågor under hela middagen.
Beställning
SOLSKINET 2020. All RIGHTS RESERVED.
Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta.Ok