Höst- vintermeny
Vi skräddarsyr ett förslag baserat på den typ av upplevelse som önskas.
Förrätter - 155:-/p
Svampsoppa
med rökt palsternacksmousse och baconcrisp.
Rödbetsråraka
Serveras med getost, honung, chili, valnötsmousse och korianderpärlor.
Gubbröra
på kavring med löjrom.
Förrätter - 195:-/p
Skaldjurscocktail
med sellrimousse, avokado, bakad tomat och saffranshalloumi.
Eldad röding
med kålrabbi, ingefära och långpeppar.
Gräsandbaloutine
med anklever, getost, örtfärskostboll och romansallad.
Varmrätter - 295:-/p
Lax
med senapssås, vitvinsgele, rökt gravad gurka, dillstuvad potatis i smördeg.
Viltwallenbergare
med krispig bönsallad, brynt smört och potatispuré.
Fläskfilé
med portvinssky, brynd svampsallad och potatispuré.
Varmrätter - 395:-/p
Marulk
med kryddig tomatsås och hasselbackspalsternacka.
Hjort
Serveras med Karl Johanbrûllé , rökig enbärssås, bakad potatis och kålrotspuré.
Oxfilé
med portvinssky, brynd svampsallad och potatispuré.
Dessert - 155:-/p
Blondie
med fänkålsmousse och gröna jordgubbar i Mackmyra Whisky.
Äppelkaka
med mandelmassa, bakad vit choklad, vaniljglass och sauternvinskum.
Manjarichokladmousse
med hallonrulltårta och citronkolasås.
Låt oss på Solskinet leverera din mat
Allting kommer upplagt och klart. Vi levererar gratis till Västerås, Köping & Eskilstuna med omnejd.
Ring (070- 630 670 1), maila (lotta@solskinet.se) eller skriv i formuläret nedan, om du har några funderingar.
Gör en bokningsförfrågan
Kontaktinfo
Sylta 11, Västerås
Telefon: 070 630 670 1
E-postadress: lotta@solskinet.se
TELEFONTIDER:
MÅN- FRE: 08:00 – 17:00