Mandelmussla med vaniljmascarpone, nougat och havtorn: 35:-
Ryttarkaka: 15:-
Påsktårta /påskbakelse: 35:-/bit
från 15:-
Påskmiddag
FÖRRÄTT: 160:-/p
Ägghalva med räkor, kapris, Västerbottenost och kavringssmul.
Brioche med Kalixlöjrom.
Frittata med rökt fjällröding med crème fraiche och lakrits.
VARMRÄTT: 310:-/p
Lammsadel med lufttorkad skinka, salvia och lagrad prästost. Marsalavinsås. Halv bakpotatis fylld med grönsaker.
DESSERT: 130:-/p
Nougatpannacotta med vaniljcrème, havtorn, gul marsipan och mörk choklad.
600
Påsklunch
Viltfärsbiff med svartpepparsås.
Potatisklyftor med prästost och bakad rödlök.
Smör, bröd, sallad, lättöl eller vatten.
100
Påskbuffé
MENY:
2 sorters sill á la Solskinet med tillbehör.
Ägghalva med räkor, kapris, västerbottenost och kavringssmul.
Skagen i strut.
Brioche med Kalixlöjrom.
Frittata med rökt fjällröding med crème fraiche och lakrits.
Soya och chilimarinerad lax med zucchini och gul morot.
Sparrissallad med eldost, lammkorv, rostade nötter och frön.
Mandelmussla med vaniljmascarpone, nougat och havtorn.
350
SOLSKINET 2020. All RIGHTS RESERVED.
Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta.Ok